Fiji Airways a aderat la alianța oneworld

Fiji Airways

Fiji Airways din Insulele Fiji din Oceania a aderat la alianța globală oneworld în iunie 2024. Aceasta va deveni al 15-lea membru cu drepturi depline al alianței, extinzând oportunitățile de câștig de mile și beneficiile pentru deținătorii actuali ai statutului Emerald, Sapphire și Ruby, precum și portofoliul de destinații al alianței oneworld.

Împreună cu Fiji Airways, Fiji Link, filiala internă a companiei aeriene din Fiji, va deveni, de asemenea, membru asociat al alianței oneworld.

oneworld va domina Oceania

Intrarea Fiji Airways va aduce numărul total de destinații oneworld la 15 în Oceania, în principal în arhipelagurile Fiji, Tuvalu, Tonga și Kiribati.

Următoarele aeroporturi vor deveni destinații oneworld noi:

  • Fiji - Suva, Cicia, Kadavu, Koro, Labasa, Lakeba, Rotuma, Savusavu, Taveuni, Vanua Balavu, Vunisea
  • Kiribati - Kiritimati, Tarawa
  • Tonga - Vava'u
  • Tuvalu - Funafuti

Compania aeriană australiană Qantas, de asemenea membră a alianței oneworld, are o prezență semnificativă pe insulele din Oceania.

Fiji Airways zboară către alte hub-uri oneworld, ceea ce face călătoriile către regiunea Oceania din Europa și Asia prin Hong Kong, cu conexiune la Cathay Pacific, Tokyo Narita, cu conexiune la Japan Airlines, mult mai convenabile.

De cealaltă parte a lumii, se va consolida legătura dintre Oceania și America de Nord, în special prin aeroporturile Los Angeles și San Francisco, cu conexiuni la zborurile American Airlines.

Pentru o hartă completă a destinațiilor Fiji Airways, vă rugăm să vizitați fijiairways.com/route-map.

Fiji Airways adoptă programul de zbor frecvent AAdvantage

Odată cu aderarea la alianță, Fiji Airways va încheia în același timp propriul său program Tabua Club de zbor frecvent și va adopta în totalitate AAdvantage, clubul de zbor frecvent al American Airlines.

Această schimbare va permite actualilor deținători ai statutului de elită AAdvantage să beneficieze de aceleași beneficii atunci când călătoresc cu Fiji Airways ca și cu American Airlines.

Aceste beneficii includ bagaje suplimentare gratuite, îmbarcare prioritară, locuri preferențiale și oportunități sporite de câștig de mile.

Câte mile primesc?

Sunteți deja membru al unui program de zbor frecvent al alianței oneworld? Dacă da, veți acumula, de asemenea, mile atunci când călătoriți cu Fiji Airways.

Mai jos aveți o prezentare generală a claselor de tarife Fiji Airways și a numărului de mile pe care le veți câștiga pentru fiecare program de fidelizare pe zbor în fiecare clasă.

Program de zbor frecvent Tarif în tarif Mile de bază
Alaska Airlines
(Mileage Plan)
J, C, D, I
Z
B, G, H, L, M, O, K, Q,
S, V, W
N, R, T
225%
200%
100%
50%
American Airlines + Fiji Airways
(AAdvantage)
J, C, D, I
Y, Z
B, H, L
K, M, O, Q, S, W
G, V, N, T
125%
100%
75%
50%
35%
Qantas Frequent Flyer Toate clasele tarifare În funcție de zonă

Vom actualiza lista treptat, deoarece procesul de implementare a utilizării milelor de către companiile aeriene partenere va dura până la 12 luni.